AERES Hogeschool

AERES Hogeschool

Almere, Dronten, Wageningen

Over AERES Hogeschool

Opleiden van ambitieuze professionals voor relevante maatschappelijke sectoren

Wij leiden professionals op die verantwoorde keuzes kunnen maken in een complexe wereld. Professionals die grenzen verleggen en zich bewust zijn van de gevolgen van hun handelen op de omgeving. Voorlopers die het verschil maken en bijdragen aan duurzame oplossingen voor lokale en mondiale maatschappelijke vraagstukken. In de groene en de educatieve sector.

Binnen Aeres Hogeschool zijn we op zoek naar een groot aantal nieuwe collega’s. Onze nieuwe collega’s komen zowel uit het werkveld, bedrijfsleven als uit het onderwijs. We hebben een veelzijdig vacatureaanbod wat ook voor zij-instromers en mensen die hun huidige baan of hun eigen onderneming willen combineren met een baan in het onderwijs, interessant kan zijn.

Aeres Hogeschool heeft drie faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen. Elke faculteit heeft zijn eigen identiteit en focus en daar zijn we trots op!

Almere

Wanneer er steeds meer mensen in de stad gaan wonen, ontstaan er steeds meer vragen op het gebied van natuur, leefbaarheid, voorziening van voedsel, water en energie. Er is kennis nodig om de groeiende steden wereldwijd leefbaar te houden. Daarom leiden wij studenten op rondom de thema’s Food, Nature & Urban Green. Klik hier voor meer informatie over faculteit Almere.

Dronten

Aeres Hogeschool Dronten is al 60 jaar dé hogeschoolfaculteit voor studenten die passie hebben voor ondernemen, bedrijfskunde, dier en voedsel. Onze studenten zijn nuchter, houden van aanpakken en samenwerken, van samen ondernemen en samen kennis delen. Klik hier voor meer informatie over faculteit Dronten.

Wageningen

Het vergroten van leerkracht staat centraal in het totale onderwijsaanbod, de professionaliseringstrajecten en in het praktijkgerichte onderzoek. We staan middenin het werkveld en leiden docenten, praktijkopleiders, innovators van leren en kennismanagers op voor beroepsonderwijs, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Klik hier voor meer informatie over faculteit Wageningen.

Ben jij een Groene Veranderaar?

Toekomstperspectief voor jonge boeren, techniek tot leven brengen, duurzaam eten op de kaart zetten, natuur en groen de ruimte geven, zorg voor dieren én van leerlingen en studenten wereldburgers maken. Dat begint allemaal met lesgeven. Het zijn de vragen van morgen waar de Groene Veranderaar zich mee bezig houdt. Door te denken, te innoveren, te ontdekken en te leren, door te stimuleren en bovenal door te doen. Word ook een Groene Veranderaar.

Vacatures bij AERES Hogeschool

Geef een reactie