Evides logo InfraJobBoard

Evides Waterbedrijf

Evides Waterbedrijf

Rotterdam

Over Evides Waterbedrijf

Over Evides

Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, veilig en schoon drinkwater aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in het zuidwesten van Zuid-Holland, de provincie Zeeland en het zuidwesten van Noord-Brabant.

Daarnaast biedt Evides Industriewater innovatieve oplossingen op maat voor grote industriële klanten in Nederland, België en Duitsland.

De organisatie

Onze organisatie staat midden in de maatschappij en we werken continu aan onze bedrijfsvoering. Ook bij Evides Industriewater. Veilig en duurzaam werken heeft bij ons hoge prioriteit.

Midden in de maatschappij

Met onze publieke taak van watervoorziening staan wij midden in de maatschappij en werken we continu aan verdere verduurzaming van onze bedrijfsvoering. We zuiveren en leveren water op milieuvriendelijke wijze. Ons drinkwater wordt voor 80% bereid uit de rivier de Maas, voor 16% uit grondwater en voor 4% uit duinwater. In het drinkwatersegment bezetten we – gemeten naar aansluitingen, afzet en omzet – de tweede plaats in Nederland.

Het oppervlaktewater dat we als bron inzetten voor de productie van industriewater winnen we voor 47% uit het Brielse meer, voor 40% uit de rivier de Maas, voor 7% uit de Elbe en voor 6% uit afgestroomd Belgisch polderwater. Ook zetten we per jaar circa 16 miljoen kuub industriewater in dat geproduceerd is uit afvalwater. In het industriewatersegment zijn we één van de sterkste spelers in Noordwest-Europa. Daarnaast zuiveren we het afvalwater van Den Haag/Delft, Schiphol en bedrijvencomplexen in het Sloegebied (Vlissingen) en in Delfzijl.

Veilig en duurzaam werken heeft bij ons hoge prioriteit. We beschikken over diverse certificaten.

Contact Info

Website https://www.werkenbijevides.nl/

Vacatures bij Evides Waterbedrijf

Geef een reactie