Gadron Riooltechniek logo InfraJobBoard

Gadron Riooltechniek

Gadron Riooltechniek

Over Gadron Riooltechniek

Onze geschiedenis
Na 19 jaar in de riooltechniek voor een werkgever te hebben gewerkt waagden wij in 2016 de grote stap en begonnen wij ( Sergio en Marjolein Gadron ) voor onszelf. Marjolein nam de administratieve taken op zich en Sergio deed het ‘buiten’ werk. De eerste 2 jaar verhuurde Sergio zich als machinist op diverse voertuigen en werktuigen onder de naam Gadron Grondverzet verhuur. Toch bleef het rioolservicewerk trekken en in 2018 waagden we de stap en startten we onze eigen rioolservice onder de naam Gadron Multiservice Riooltechniek. Het 1e jaar ( 2019 ) deed Sergio zelf alleen alles buiten. De grote Volkswagen Crafter werd hiervoor compleet ingericht als storingswagen met een ingebouwde rioolreinigingsmachine voor het doorspuiten van vervuilde en verstopte riolen. We kochten een aantal verenmachines met verschillende opzetstukken (veer avegaren) voor het uitfrezen van diverse maten en diameters rioolleidingen. Ook kwam er een riool inspectiecamera om zo snel en vakkundig storingen te kunnen lokaliseren. Naast het storings- en ontstoppingswerk voor diverse opdrachtgevers, voerde we ook kleine reparaties en renovaties aan bestaande rioolsystemen uit.

Gaandeweg 2019 kwam er meer naamsbekendheid en de opdrachten namen fors toe. Regelmatig werden er mensen ingehuurd of samenwerkingen aangegaan om al het werk te kunnen verzetten. Eind 2019 was het buiten werk niet meer alleen te doen en kwam ons eerste personeelslid in dienst. De dagen waren goed gevuld en soms lang en we kijken voorzichtig verder.
In de loop van 2019 werd ons bedrijfhalletje te klein en betrokken we een mooi, groot pand op industriegebied ’t Heen in Katwijk. Op een geweldige locatie en met groeimogelijkheden.
Begin 2020 kwam er een eerste samenwerking met een vaste ZZP’er. Een tweede bus werd aangeschaft en ingericht voor het reparatie- en onderhoudswerk zodat Sergio zich volledig op het reinigings- en storingswerk kon gaan richten.
Er kwamen steeds meer vast opdrachtgevers bij, zowel in de kleine als de grote aannemerswereld. Steeds vaker huurden we mensen en machines in om de klussen af te ronden.

Onze toekomst
Ons doel is om ons team zover uit te breiden dat onze service en storingsdienst zo zeker staat als men mag verwachten van 24/7 storingsdienst, zodat wij altijd binnen een acceptabele tijd kunnen reageren op een storingsmelding. Daarnaast bouwen wij heel hard aan onze relatie met u als klant. Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan een goede relatie met de klant. Dat betekent eerlijke en duidelijke afspraken maken en de gestelde doelen halen.

Tot ziens, Marjolein en Sergio Gadron

Contact Info

Website https://gadron.nl/

Vacatures bij Gadron Riooltechniek

Geef een reactie