Gemeente Gorinchem logo InfraJobBoard

Gemeente Gorinchem

Gemeente Gorinchem

Gorinchem

Over Gemeente Gorinchem

Over ons

Werken voor gemeente Gorinchem betekent werken voor een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaat met verantwoordelijkheid nemen. Met ruim 350 collega’s denken we in mogelijkheden en geloven we in vrijheid binnen je functie. We spelen in op de behoeftes van onze ruim 37.000 inwoners. Van jong tot oud en met verschillende achtergronden. Waar iedereen er toe doet en waar we samen werken aan het Gorinchem van morgen. Hier geloven we in samen, want samen maken we de stad.

Werken voor de gemeente Gorinchem is dynamisch en uitdagend. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Hiervoor hebben we de Gorinchem Academie. Een platform dat ondersteunt en inspireert én waarbij je het optimale uit jezelf kunt halen. Je leert hier nieuwe dingen en investeert in je eigen loopbaan. Of het nu gaat om vitaliteit of cursussen over het werken binnen een ambtelijke organisatie. Alles is mogelijk!

Diversiteit en inclusiviteit

De gemeente vindt diversiteit en inclusiviteit belangrijk. We staan voor gelijke kansen en willen een afspiegeling zijn van de maatschappij: iedereen telt mee, doet mee en krijgt de kans om succesvol te zijn. Daarom hebben we ook het charter Diversiteit ondertekend. We verklaren daarmee de intentie te hebben op een diverse en inclusieve manier personeel te werven.

Waar werken we?

Bij de gemeente Gorinchem werken we op verschillende locaties. Binnen, op het stadhuis en buiten in de stad, bijvoorbeeld bij de veerdienst of op de gemeentewerf. Op dit moment werken we vanwege corona voornamelijk vanuit huis. Als het weer kan, ben je welkom op één van onze locaties. Het stadhuis is centraal gelegen. Op de eerste verdieping hebben we een werkcafé, een supermoderne koffiebar en een restaurant waar je even kan ontspannen tijdens de lunch. Onze locaties zijn makkelijk te bereiken via de trein, bus, auto, het veer en natuurlijk de fiets.

Waar werken we voor?

We werken samen aan een goed bereikbare stad. Waar je prettig, veilig en duurzaam kunt wonen, werken, recreëren, naar school kunt gaan en kunt ondernemen. Waar gekeken wordt wat mogelijk is en waar fouten maken mag. Waar we ons inzetten voor onze inwoners.

Wil je meer weten over onze missie? Verdiep je dan eens in het Gorcums Akkoord.

JAGG

Werken als jongeren bij gemeente Gorinchem saai? Nee hoor, wij hebben de JAGG’ers. JAGG staat voor Jonge Ambtenaren Gemeente Gorinchem en is opgericht door en voor ambtenaren tot 35 jaar. Bekijk de video hieronder en ontmoet onze JAGG’ers.

Verbinden

Gorinchem is een Zuid-Hollandse stad met een regiofunctie. Een stad die verbonden wil zijn met de Randstad, met de aangrenzende provincies Utrecht en Brabant en in het bijzonder met de regio’s Drechtsteden en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Zo’n ambitie vraagt om keuzes ten aanzien van onze ontwikkelruimte en voorzieningen. En vraagt om verbinding met onze omgeving. Verbinden is ook iets wat binnen de stad nodig is en wat we ook verwachten van medewerkers. Ben jij die verbinder? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vacatures bij Gemeente Gorinchem

Geef een reactie