GMB logo InfraJobBoard

GMB

GMB

Opheusden

Over GMB

Over GMB

Waterveiligheid, waterkwaliteit, bio-energie en industriële bouw & infra. Dat is de beste samenvatting van een veelzijdig bedrijf dat een scala aan marktgroepen bedient. Een bedrijf dat vele specialismen in huis heeft. Want dat is het mooie van GMB: de ene keer opereren we als specialist. De andere keer bieden we een multidisciplinaire oplossing. Met alle competenties in eigen huis.

Zes clusters

We hebben de afgelopen jaren een organisatiestructuur ontwikkeld die op allerlei typen projecten is berekend én die is afgestemd op onze competenties ontwerp & bouw, beheer & onderhoud en exploitatie. We bedienen onze opdrachtgevers op maat. Dit is mogelijk door een organisatiestructuur waarin zes clusters centraal staan:

  • GMB Services
  • GMB BioEnergie
  • GMB Rioleringstechnieken
  • GMB Waterkwaliteit & installaties
  • GMB Waterveiligheid & constructies
  • GMB Haven & industrie

Met deze zes clusters bedienen we vijf marktgroepen: Rijkswaterstaat, waterschappen, gemeenten, drinkwaterbedrijven en de industrie. Zo’n 500 professionals maken zich elke dag sterk om van waarde te zijn voor onze klanten en voor onze samenleving. Daarbij verenigen we ontwerp- en uitvoerende kracht met kennis, innovatieve oplossingen en passie voor ons werk. Dat is typisch GMB. Hart, hoofd en handen. Door deze combinatie leveren we verrassende prestaties.

GMB in het kort

Vat GMB maar eens samen! We zijn een familiebedrijf met nogal gevarieerde activiteiten. Je kunt in ons een gerenommeerde dijkenbouwer zien. Maar ook een specialist in rioleringstechnieken. We ontwerpen en bouwen een complete waterzuiveringsinstallatie. En we hebben óók vestigingen waar we organisch slib omtoveren tot meststof. 

Dat is zo gekomen omdat we ondernemend zijn én opdrachtgevers altijd willen helpen. Ook als we daarmee nieuwe uitdagingen moeten aangaan. We zijn daardoor allang niet meer de grond-, weg- en waterbouwaannemer uit 1963 (het jaar waarin we begonnen). We zijn groot en veelzijdig geworden, en tegelijk klein gebleven.

  • 550 medewerkers
  • Zes clusters
  • Locaties in o.a. Opheusden, IJhorst, Heerjansdam, Kampen, Berkel en Rodenrijs, Heemskerk, Zutphen en Tiel

Vacatures bij GMB