Hollander Techniek logo InfraJobBoard

Hollander Techniek

Hollander Techniek

Over Hollander Techniek

Samen grenzen verleggen in techniek

Grenzeloos innovatief in duurzame totaaloplossingen

Samen met onze ruim 550 enthousiaste en gedreven medewerkers zorgen wij ervoor dat uw onderneming nooit stil komt te staan én kan blijven groeien. Of het nu gaat om comfortabel en veilig wonen, werken of recreëren: onze medewerkers nemen de tijd zich te verdiepen in uw bedrijfsproces. Zij hebben namelijk van hun passie hun werk gemaakt. Wij geloven in de kracht van samenwerken. Samen met u en met onze partners komen wij tot vernieuwende en duurzame totaaloplossingen die waarde toevoegen aan uw onderneming.

Ruim 49 jaar ervaring in de techniek

Hollander Techniek is een écht familiebedrijf

Hollander Techniek is een echt Nederlands familiebedrijf. In 49 jaar zijn we uitgegroeid van installateur naar totaalinstallateur en system integrator. We zijn er trots op dat het familiegevoel in al die jaren onverminderd aanwezig is gebleven.

Erik Hollander – Algemeen directeur: “Voor alle medewerkers van Hollander Techniek staat plezier in het werk voorop. Dat plezier halen we uit samenwerken, oprechte communicatie en zelfstandig ondernemerschap. Als tweede generatie mag ik dagelijks werken aan de verdere ontwikkeling van dit mooie bedrijf. We hechten er veel waarde aan dat iedereen zich hier prettig voelt. Iedere medewerker van Hollander Techniek is belangrijk en levert een bijdrage aan het resultaat. Samen creëren we zo innovatieve en duurzame oplossingen voor onze klanten en de maatschappij. Een mooie uitdaging!”

Wij passen ons graag aan

U leest het goed, onze werkwijzen, in meervoud. Wij hebben namelijk geen standaard werkwijze maar passen ons graag aan aan de werkwijze voor onze klant. Eigenlijk is het dus ‘uw werkwijze’.

Of het nu gaat om een nieuwe contractvorm, een speciaal bouwteam of een BREAAM-certificaat, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Wij weten ons aan te passen aan elke nieuwe situatie. Zo leren we van elkaar en van onze klanten. Op deze manier hebben we ervaring opgedaan met veel verschillende werkwijzen. Door onze flexibele houding, wil om te leren en goede samenwerking met partners weten we ons elke werkwijze eigen te maken. Samen met u komen we tot het beste resultaat of het nu gaat om nieuwbouw, transformatie of renovatie.

Adviseur, bouwteampartner of onderaannemer

Bij Hollander Techniek kunnen wij ons verplaatsen in iedere rol; van adviseur tot onderaannemer. Wij zijn uw strategische partner. Wij denken mee van begin tot eind en komen met duurzame technische oplossingen voor de lange termijn. Natuurlijk doen wij nog steeds graag waar het ooit mee begon: het uitvoeren van installatie werkzaamheden. Maar net zo thuis voelen wij ons in een bouwteam waarbij we meedenken over het ontwerp. Met al deze vormen hebben we ervaring maar…we gaan altijd graag een nieuwe uitdaging aan.

De nieuwste technologische ontwikkelingen

Om altijd te gaan voor de beste kwaliteit, werken wij met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo hebben wij BIM jaren geleden al omarmt om ons ontwerp- en bouwproces vorm te geven. Hierdoor kunnen eventuele fouten in een vroegtijdig stadium ontdekken waardoor u extra kosten voorkomt. Daarnaast zijn wij ook in staat om onze eigen softwareprogramma’s te ontwikkelen. Een voorbeeld hiervan is het softwareprogramma dat we ontwikkelde tijdens de bouw van het Hermann Wesselink College dat helpt een UAV-GC traject in een goede banen te leiden.

Langdurige samenwerkingen

Een ding komt altijd terug in onze werkwijzen en dat is samenwerken. En dan het liefst langdurige samenwerkingen. Niet alleen met onze klanten maar ook met externe partijen of terwijl onze partners. Zo weten we zeker dat we altijd de beste kwaliteit leveren en verantwoording kunnen nemen voor het eindresultaat.

Vacatures bij Hollander Techniek