Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden logo InfraJobBoard

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Over Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Werken bij Hoogheemraadschap
De Stichtse Rijnlanden

Alles draait om water bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR). Of beter gezegd: stroomt. Op de juiste plekken en in een fijne balans. Precies voldoende om onze regio leefbaar te houden. Van veilige dijken tot schoon oppervlaktewater. En met genoeg uitdagingen waar jouw talent voor nodig is.
Maak nu werk van water. In jouw woonwijk, buurt en regio.

Landelijk en stedelijk werkgebied

Een perfecte mix in landschappen. Het werkgebied van HDSR bestaat uit hoge en lage gebieden. Van de Utrechtse heuvelrug tot veenweidepolders. Met daarbij steden als Utrecht, Maarssen en Houten. Genoeg keuze. Net zoals onze beschikbare functies.

Werk dat ertoe doet

Dankzij jou en meer dan 750  collega’s van HDSR leven de mensen van onze regio veilig. Daar zet jij je elke dag voor in. En wij? Wij zorgen ondertussen goed voor jou.

ONZE CULTUUR

Kort samengevat in 3 waarden: vertrouwen, bezieling en samenwerken. Zo creëren we een werkomgeving die bij je past. En bij al jouw werkzaamheden. Samen met je team maken we het mogelijk om veilig te leven in onze regio. Van veilige dijken tot droge voeten en schoon water. Op een duurzame manier. Help ons doorstromen.

 

Vacatures bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Geef een reactie