Prowater logo InfraJobBoard

Pro Water BV

Pro Water BV

Hengelo

Over Pro Water BV

Omdat water niet vanzelfsprekend water is.

Aan water kunt u met het blote oog niet zien wat erin zit. Toch is die informatie in vele situaties van groot belang. Of het nu gaat om zwembadwater, proceswater, afvalwater of drinkwater, met onze apparatuur kunt u vrijwel elke denkbare parameter nauwkeurig meten, zowel online als handmatig.
Gebrüder Heyl, Lovibond / Tintometer, LuminUltra, Go-Systemelektronik en Kuntze Instruments zijn hierin onze partners.

Pro Water en industrie? Welkom!

Binnen de gehele industriële waterbehandeling is de waterkwaliteit erg belangrijk. Denk hierbij aan proceswater, afvalwater, ketelwater, koelwater, drinkwater en oppervlaktewater. Belangrijke parameters zijn hardheid, chemisch zuurstofverbruik, chloorgehalte, zuurgraad of pH, geleidbaarheid, opgelost zuurstof gehalte, ijzergehalte, ammoniumgehalte, temperatuur, troebelheid, etc. etc. Al deze parameters zijn veelal online en met de hand meetbaar met behulp van fotometers, pH meters, geleidbaarheidsmeters, COD sets, online meet- en regelapparatuur als online analyzers, online hardheidsmeting, online spectrometers en eenvoudige visuele testsetjes. Met apparatuur en/of reagens van Lovibond / Tintometer, Gebrüder Heyl, Kuntze Instruments, GO Systemelektronik en LuminUltra heeft Pro Water altijd de mogelijkheid om u passend voort te helpen.

Pro Water en zwembaden? Welkom!

Voor de particuliere en de professionele zwembaden is de waterkwaliteit erg belangrijk. Belangrijke parameters zijn het chloorgehalte, de zuurgraad of pH, de buffercapaciteit, de verzadigingsindex volgens Langelier, de temperatuur en de troebelheid. Al deze grootheden zijn veelal online en met de hand meetbaar. Dit is mogelijk met behulp van fotometers, pH meters, online meet- regel en doseer apparatuur als  zwembad automatiseringen, maar ook met eenvoudige testsets. Met apparatuur en/of reagens van Lovibond / Tintometer, Gebrüder Heyl, Kuntze Instruments, GO Systemelektronik en LuminUltra heeft Pro Water altijd de mogelijkheid om u passend voort te helpen.

Contact Info

Website https://www.prowater.nl/

Vacatures bij Pro Water BV

Geef een reactie