Socotec logo InfraJobBoard

SOCOTEC

SOCOTEC

Reeuwijk

Over SOCOTEC

SOCOTEC: Uw partner in Gebouwprestatie, Geotechniek en Milieuexpertise, en Risico management & Claims

Welkom bij SOCOTEC, dé toonaangevende partner voor al uw behoeften op het gebied van Gebouwprestatie, Geotechniek en Milieuexpertise, en Risico management & Claims. Met meer dan 400 toegewijde medewerkers, verspreid over 12 kantoren in Nederland, staan wij altijd klaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw project. Ons deskundige team is erop gericht om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden, afgestemd op uw specifieke behoeften, en te zorgen voor een succesvolle realisatie van uw projecten.

SOCOTEC Nederland bestaat uit drie werkmaatschappijen:

  • Building Performance – onze kerntaak is om er voor te zorgen dat gebouwen veilig, gezond, conform en duurzaam zijn. Wij testen, inspecteren en certificeren uw technische installaties en vastgoed, lees meer.
  • SOCOTEC Geotechnics – onze ingenieurs voeren werkzaamheden en adviezen uit op het gebied van geotechniek, milieuonderzoek en monitoring. Wij beschikken tevens over een eigen laboratorium, lees meer.
  • Riskmanagement & Claims – onze kerntaak is het voorkomen van schade aan gebouwen en infrastructuur voordat het ontstaat, door het uitvoeren van risicoanalyse en monitoring. Indien de schade wel is opgetreden zijn wij uw partner voor schadebeheer, lees meer.

Wij zijn uw partner voor Geotechnische expertise, Gebouwprestatie, Risicomanagement & Claims. 

Werken bij SOCOTEC

Werken bij SOCOTEC biedt jou oneindig veel mogelijkheden! Onze specialisten maken het verschil voor onze opdrachtgevers én binnen de teams waarin zij actief zijn in Nederland.

“WE ZIJN EEN SNELGROEIENDE ORGANISATIE, DIE OOG BLIJFT HOUDEN VOOR HAAR MEDEWERKERS “.

WERKEN BIJ SOCOTEC

We richten ons o.a. op geotechnisch en milieukundig onderzoek, geomonitoring, schade-expertise, bouwrisico-management, technische (bouwkundige) inspecties, legionella-preventie en energiebewust wonen.

Wij besteden veel aandacht aan het binden, boeien en behouden van onze mensen. Als je komt te werken bij één van onze SOCOTEC-organisaties krijg je alle ruimte om je binnen onze internationale organisatie te ontwikkelen. Daarnaast krijg je de kans om nóg beter te worden in wat je doet. Deelname aan internationale projecten behoort daarbij ook tot de mogelijkheden, tenminste als jij dat wil! 

Ben je enthousiast geworden? Kijk dan nu bij onze vacatures. Wij kijken naar je uit!

Contact Info

Website https://www.socotec.nl/carriere

Vacatures bij SOCOTEC

Geef een reactie