Sweco logo InfraJobBoard

Sweco

Sweco

Over Sweco

Sweco is Europa’s meest toonaangevende architecten- en ingenieursadviesbureau

Wij starten verandering samen

Verandering van de wereld om ons heen was nog nooit zo actueel, relevant, inspirerend en uitdagend. Voor welke uitdaging dan ook: de samenleving kan rekenen op een oplossing van Sweco. Nu, morgen en in de toekomst.

Samen met klanten en de kennis van 22.000 architecten, ingenieurs en adviseurs creëren we slimme oplossingen voor het stedelijk gebied. Met oog voor de versnellende kracht van digitalisering en het perspectief van een groene en duurzamere samenleving.

Wij zijn Sweco. Divers, uitdagend en vol leven.

Bij Sweco laten we ons inspireren door de verschillen die onze organisatie rijk is. Als mens, als expert. Met meer dan 22.000 architecten, ingenieurs en adviseurs maken we elke dag het verschil. Dit doen we met én voor elkaar. We tonen lef, dagen de status quo uit en belonen durf en doen. We staan voor vooruitgang. En zijn altijd in beweging. Vindingrijk en eigentijds, dat is wat we zijn.

Zij maken het verschil

Dagelijks werken in Nederland ongeveer 1.900 Sweco-experts verdeeld over meer dan 100 teams aan gave projecten die echt impact maken. Ieder vanuit hun eigen drive werkend aan dat ene doel: de wereld een beetje mooier achter laten voor de generatie na ons.

Contact Info

Website https://www.sweco.nl/carriere/

Vacatures bij Sweco