van der kamp pompen logo InfraJobBoard

Vanderkamp – The Dutch Water Engineers

Vanderkamp – The Dutch Water Engineers

Over Vanderkamp – The Dutch Water Engineers

Tijdelijke oplossing duurzaam resultaat!

Om het water voor te blijven moeten we net zo flexibel meebewegen. Vol passie werken we, vanaf de oprichting van ons familiebedrijf in 1991 tot op de dag van vandaag, aan uw watervraagstukken.

Wij zijn Vanderkamp

The Dutch Water Engineers.

Wij bieden oplossingen op maat voor tijdelijke pompinstallaties op het gebied van oppervlaktewater, rioolwater, koel- en proceswater, bluswater en drinkwater.

MVO Statement

Ons uitgangspunt is dat we met de keuze van het soort- en aantal pompen streven naar een oplossing die zo optimaal mogelijk is ook in relatie tot MVO aspecten.

Concreet houdt dit in dat we bij voorkeur elektrisch aangedreven pompen inzetten, pompen laten lopen in hun optimale bedrijfspunt, optimaal gebruik maken van bestaande elektrische installaties.

Missie en visie

Is het water onder controle, dan gaan wij verder. Met de stroom mee of er tegenin, net waar we nodig zijn. Wij zijn Vanderkamp. The Dutch Water Engineers.

Missie

Wij willen bijdragen aan de wereldwijde waterbeheersing.

Visie

Dit doen we door continue te innoveren en te investeren in slimme technieken. Om het water voor te blijven moet je net zo flexibel zijn.

Belofte

Tijdelijke oplossing, duurzaam resultaat!

Uitdagende banen in de techniek

Wil jij ook werken in een familiebedrijf met gepassioneerde collega’s? Vanderkamp is een innovatief, flexibel bedrijf, met creatieve, en gemotiveerde collega’s die hoogwaardige oplossingen bieden voor tijdelijke pompprojecten.

Overzicht van onze vacatures

Wordt jij binnenkort ook onderdeel van de Vanderkamp familie? We spreken je graag. CV en motivatie is niet verplicht, we vinden het belangrijker te weten te komen wie jij bent!

Contact Info

Website https://www.vdkamp.eu/vacatures

Vacatures bij Vanderkamp – The Dutch Water Engineers