vdvalk+degroot logo InfraJobBoard

vandervalk+degroot

vandervalk+degroot

Poeldijk

Over vandervalk+degroot

RIOLERINGSBEHEER BIJ VANDERVALK + DEGROOT

Sinds 1962 is vandervalk+degroot uitgegroeid tot marktleider op het gebied van rioleringsbeheer, reiniging, inspectie en renovatie van uiteenlopende infrastructurele werken. De nieuwe tijd vraagt om nieuwe werkwijzen en contractvormen. Vandervalk+degroot is actief in Rioleringsbeheer en heeft kennis in huis over assetmanagement van rioleringssystemen. We voeren opdrachten uit voor overheden, ondernemingen en particulieren. Een van de unieke zaken van ons bedrijf is dat ons materieel in eigen beheer wordt gebouwd en onderhouden door Grootvalk. Onze kernwaarden zijn vakmanschap, veiligheid, vertrouwen en innovatie. Verspreid over 12 vestigingen in Nederland staan de ruim 350 medewerkers elke dag weer klaar om u te bedienen.

Kernwaarden:

  • Veiligheid: we werken veilig of we werken niet
  • Vertrouwen: betrouwbare mensen, betrouwbaar personeel
  • Innovatie: innovatieve oplossingen in combinatie met uniek materieel
  • Vakmanschap: succes van de medewerkers is het succes van het bedrijf.

Maatwerk voor uw riolering

Onze aanpak begint met een projectplan op maat dat past bij uw rioleringsonderhoudsvraag. Wij adviseren hoe u op de meest kostenefficiënte wijze uw rioolreinigings, -inspectie of -renovatieprobleem kunt oplossen. Daarbij rekening houdend met de vooraf gestelde doelen.

Altijd een vestiging bij u in de buurt
Omdat vandervalk+degroot door heel Nederland vestigingen heeft, zijn we altijd dicht bij u in de buurt en kunnen we snel inspelen op iedere situatie. Dat is niet alleen prettig bij de reguliere werkzaamheden, maar zeker ook wanneer u met een calamiteit wordt geconfronteerd. Deskundig en betrouwbaar personeel in combinatie met innovatieve technologieën en goed en veilig materieel, zorgen ervoor dat u snel en efficiënt wordt geholpen. Dienstverlening in de volle breedte.

Duurzaamheid staat voorop
vandervalk+degroot zorgt dat restmaterialen zoals riool-, kolken- en gemalenslib evenals veegzand, zoveel mogelijk hergebruikt of gerecycled worden. Ook hierbij adviseren wij u in de keten van wettelijke afvoer en verzorgen eventueel de afvalregistratie met de benodigde afvalstroomnummers. Verder hebbben wij het Co2 bewust certificaat trede 5.

Vacatures bij vandervalk+degroot