Infra-header-small

Over ons

InfraJobBoard.nl helpt je om de juiste kandidaat te vinden!

InfraJobBoard.nl is de online vacaturebank voor de Grond-, Weg- en Waterbouw, Infrastructuur, Civiele Techniek en Mobiliteit op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele vacatures. We doen het samen, jij weet wie je zoekt, wij verspreiden jouw vacature in een groot, krachtig en breed netwerk. Dit heeft als voordeel dat een vacature op een snelle en gemakkelijke manier een grote doelgroep bereikt. Op deze manier bereiken we zowel de actief werkzoekenden, maar ook de latent geïnteresseerden.

Vakgerelateerde websites (eigen labels en partnersites)

Om jouw vacature onder de aandacht te brengen, de juiste doelgroep te bereiken, hebben we eigen vakgerelateerde labels opgezet zoals TechniekJobBoard.nl, InfraJobBoard.nl en Chemie-vacatures.nl. Afhankelijk van de vakgebieden, opleidingsniveau, ervaringsniveau, provincie, e.d. wordt bepaald op welke label sites en partner sites we de vacature weergeven.

Ook plaatsen wij jouw vacature door naar onze partners H2O, Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW) en Watervacatures.nl. Onze partners verspreiden jouw vacature in hun eigen netwerk. Dit doen ze bijvoorbeeld via hun eigen website, nieuwsbrieven, social media, vakblad/magazine, apps, werk- en beleidsgroepen, bijeenkomsten, beurzen en evenementen.

Expertise

Ons specialisme is het ondersteunen in de verspreiding van openstaande functies binnen de juiste doelgroepen. Samen met onze labels/partners hebben wij het grootste bereik binnen deze sector. Door meerdere podia in te zetten bereiken wij alle doelgroepen. Dit is jouw garantie voor extra traffic naar content en dus ook naar jouw vacature.

Met meer dan 12 jaar aantoonbare ervaring in het opzetten, onderhouden en verkopen/plaatsen van vacatures op vacaturesites, nieuwsbrieven, magazines, social media en vak gerelateerde beurzen/evenementen, ben je bij ons verzekerd van de juiste kennis van doelgroep en branche!

Wij werken samen met diverse partijen die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en onderhouden van vacaturewebsites. Zij ondersteunen ons o.a. in SEO, hosting, websitebouw, onderhoud, technische functionaliteiten en verdere uitbreiding en ontwikkeling.
Wij zijn zeker geen standaard vacaturebank met standaard oplossingen. Door goed te luisteren en door te vragen is het voor ons mogelijk om tijdens een gesprek samen tot het juiste antwoord te komen. Samen met de klant een goed voorstel ondertekenen, waar beiden zich goed bij voelen geeft ons een voldaan gevoel. Wij helpen jou om de juiste kandidaat te vinden. We doen het samen, jij weet wie je zoekt, wij verspreiden jouw vacature in een groot en breed netwerk. Door dit samen te delen en samen betrokken te zijn, bereiken we het beste kwaliteit. Door op deze wijze te werken maken wij het verschil in de markt.

Vanwege het grote persoonlijke LinkedIn netwerk van Tamara Bos (meer dan 4.200 volgers die met name werkzaam zijn in de vakgebieden, water, techniek, GWW, infra en chemie), is er een enorm persoonlijk bereik. Vacatures worden daarom veel gezien en gedeeld. Voel je vrij om een connectie verzoek via LinkedIn te doen.

Onze eigen labels:

TechniekJobBoard.nl
TechniekJobBoard.nl is de online vacaturebank voor technici op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele Technische vacatures in de breedste zin van het woord in alle vakgebieden. We doen het samen, jij weet wie je zoekt, wij verspreiden jouw vacature in een groot en breed netwerk. TechniekJobBoard plaatst vacatures automatisch door in een krachtig label/partner netwerk. Dit heeft als voordeel dat een vacature op een snelle en gemakkelijke manier een grote doelgroep bereikt. TechniekJobBoard is al jaren samenwerkingpartner van watervacatures.nlH2O en KNW (Koninklijk Nederlands Waternetwerk). TechniekJobBoard is verantwoordelijk voor de verkoop van de watervacatures op deze sites en in de nieuwsbrief van H2O / KNW.
Meer weten Hierover? Neem contact op: info@techniekjobboard.nl of met 070-2228351

InfraJobBoard.nl
InfraJobBoard.nl is de online vacaturebank voor de Grond-, Weg- en Waterbouw, Infrastructuur, Civiele Techniek en Mobiliteit op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele vacatures. We doen het samen, jij weet wie je zoekt, wij verspreiden jouw vacature in een groot, krachtig en breed netwerk. Dit heeft als voordeel dat een vacature op een snelle en gemakkelijke manier een grote doelgroep bereikt. InfraJobBoard.nl is samenwerkingpartner van Watervacatures.nl, H2O en KNW (Koninklijk Nederlands Waternetwerk). InfraJobBoard.nl is verantwoordelijk voor de verkoop van de GWW vacatures op deze sites en in de nieuwsbrief van H2O / KNW. Meer weten hierover? Neem contact op: info@infrajobboard.nl of met 070-2228351

Chemie-vacatures.nl
Chemie-vacatures.nl is de online vacaturebank voor de chemische industrie op VMBO,- MBO-, HBO- en WO-niveau en toont de meest actuele vacatures. We doen het samen, jij weet wie je zoekt, wij verspreiden jouw vacature in een groot, krachtig en breed netwerk. Dit heeft als voordeel dat een vacature op een snelle en gemakkelijke manier een grote doelgroep bereikt.
Meer weten hierover? Neem contact op: info@chemie-vacatures.nl of met 070-2228351

Onze partners:

Aqua Nederland De vakbeurs voor de gehele waterketen. Aqua Nederland is dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Tijdens Aqua Nederland wordt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht. Al jaren werken wij samen met de Aqua Nederland. Vacatures presenteren wij op de beurs middels bijvoorbeeld een vacaturewand, bij de vacatureplaza of op een groot scherm op een prominente plek op de beursvloer. Hieronder een aantal uitgelichte beurs impressies van afgelopen jaren:
Aqua Nederland vacature plaza
Vacature-presentatie-Aqua-Nederland-2023-scaled.jpg
Aqua Nederland 2023
Vacature folder Aqua Nederland 2023

InfraTech
Tijdens InfraTech komt de infrasector samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. De pijlers ontmoeten, kennisoverdracht en innovatie staan centraal.
InfraJobBoard.nl biedt in samenwerking met onze samenwerkingspartners en de InfraTech, alle exposanten de mogelijkheid om vacature(s) met flinke korting onder de aandacht te brengen.

Watervacatures.nl
Watervacatures.nl is dé vacaturesite voor de watersector. Watervacatures.nl plaatst vacatures automatisch door in een krachtig netwerk. Dit heeft als voordeel dat een vacature op een snelle en gemakkelijke manier een grote doelgroep bereikt. Dit netwerk/deze partners verspreiden jouw vacature in hun eigen netwerk. Dit doen ze via hun eigen website, vacaturebank, nieuwsbrieven, social media, beurzen, app en/of magazines. Op deze manier bereiken we zowel de actief werkzoekenden maar ook de latent geïnteresseerden.

H2O
H2O is een uitgave van KNW Waternetwerk. Onder H2O media vallen het vakblad H2O, kennismagazine Water Matters en H2O Online met website en de digitale nieuwsbrief H2O-nieuws, met nieuws, vakartikelen, vacatures, activiteiten, agenda en waterblogs. H2O is bestemd voor waterprofessionals in de hele waterketen. Het vakblad is verkrijgbaar door lid te worden van KNW of door een abonnement te nemen. Naast het maandelijkse vakblad krijg je twee keer per jaar kennismagazine Water Matters en toegang tot premium artikelen op de website. De digitale nieuwsbrief H2O-nieuws verschijnt twee keer per week (met uitzondering van de zomer), met actueel nieuws, activiteiten en vacatures.

Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW)
Het Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW) is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in Nederland dat het uitwisselen van kennis, kunde en ervaring stimuleert en zo meer samenhang in de watersector wil creëren. KNW streeft naar meer verbinding tussen praktijk en theorie, tussen werkvloer en management, beleid en uitvoering, tussen nationaal en internationaal en tussen jong en oud. Met haar activiteiten wil KNW meer jongeren aantrekken en de versnippering en vergrijzing in de watersector tegengaan en daarnaast bruggen slaan naar sectoren die te maken hebben met water. Omdat het een onafhankelijke vereniging is, kan het actuele onderwerpen objectief aankaarten.